Selecteer een pagina

De honing van onze bijtjes kreeg wat ‘peper in z’n gat’ en daaruit ontstond de pikante sensatie
‘Honey I am hot’. Een zeer fijne collab met Fonsies Insane Hot Sauce!

Bees@Work - pikante honing - Honey I am hot            Bees@Work - pikante honing - Honey I am hot - Fonsies Insane Hot Sauce

Maak je op voor een verrukkelijke smaakrevolutie met onze gloednieuwe pikante honing met peper – het perfecte huwelijk tussen zoet en pittig!

Stel je voor: een zijdezachte honing, doordrenkt met een vleugje peperige pit. Het resultaat? Een smaakexplosie die je smaakpapillen doet zinderen van opwinding! Deze sensationele combinatie is niet alleen heerlijk, maar ook onweerstaanbaar veelzijdig.

Of je nu een culinaire avonturier bent die altijd op zoek is naar nieuwe smaakervaringen, of gewoon iemand die houdt van een beetje pit in zijn gerechten, onze pikante honing met peper is precies wat je nodig hebt om je smaakpallet te verrijken.

Gebruik het als een gedurfde marinade voor je favoriete vleesgerechten zoals ribbetjes, zoete maar toch pikante kippenbouten of zelfs als topping op je pizza. Het is tijd om je smaakpapillen te verwennen en je gerechten naar een hoger niveau te tillen.

Durf jij het aan? 

 

Volg en like ons: